Gelukkig Noroez

Het is zover. De lente breekt aan. Mijn artikel over Noroez is gepubliceerd in het maartnummer van Praxisbulletin van Uitgeverij Malmberg. Meer dan honderd miljoen mensen in de wereld vieren met Noroez het begin van het nieuwe jaar. Noroez betekent ‘Nieuwe Dag’ en kent in de bijbehorende dertiendagentijd (van 21 maart tot 3 april) een reeks aan tradities en rituelen om het nieuwe jaar in te luiden. Ik nodig iedereen uit om met de suggesties die ik in dit artikel doe invulling te geven aan dit prachtige Perzische natuurfeest.

Praxisbulletin 7-Omslag-72kb

 

Een gedachte over “Gelukkig Noroez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s